Elimina piatra si nisipul din rinichi cu tratament naturist


TRATAMENT NATURIST PENTRU ELIMINARE PIETREI SI NISIPULUI DIN RINICHI

RENOREGIM

2 o varianta edit bun cu scris
RENOREGIM

-Există mai multe tratamente pentru eliminarea pietrei la rinichi. Stiinta a avansat, apar noi tehnici.

-În prezent, oamenii de știință și experții indică o tendință globală, aceea  că un numărul tot mai mare de oameni au solicitat tratamente si tehnici alternative sau produse naturale.

-Inalta tehnologie aplicată în suplimentele alimentare, de exemplu, ne arată că este posibil tratarea pietrelor la rinichi fără a fi nevoie de interventie medicala.

-Evoluțiile în domeniul științei a avut loc într-un astfel de ritm, rapid, incat ce este considerat încă tratament modern de către medici romani, este deja în desuetudine în alte țări.

-Exemplu în acest sens sunt litotripsia(LECO), foarte populare în rândul urologilor, dar care poate provoca probleme ireversibile mai târziu. În Europa, litotripsiea nu se mai foloseste, în principal din cauza riscurilor aparitiei unor efecte secundare, cum ar fi dezvoltarea de diabet zaharat si hipertensiune arteriala. Studii publicate în 2006 (Jurnalul de Urologie, 2006, 175 (5): 1742-7), au arătat că efectul direct mecanic a undelor de șoc pe  rinichi și pancreas, în multe cazuri, duc la dezvoltarea de alte boli.

– O piatră la rinichi, pietre la rinichi, calculi biliari, nefrolitiaza sau calcul urinar, sunt definite prin depozite de săruri minerale constituite în rinichi sau în orice parte a tractului urinar. Aceasta este descrierea utilizat de aproape toate textele și cărțile care se ocupă cu acest subiect.

– Este cunoscut faptul că omul expulzează prin urina cantități mari  de săruri de calciu, acid uric, oxalat, cistina și eventual, alte substanțe, cum ar fi penicilina si diureticele. În anumite condiții urina este saturata cu aceste cristale și prin urmare se formeaza pietre la rinichi.

– Acesta nu este un fenomen rar, până la vârsta de 70 de ani aproximativ 12% dintre barbati si 5% dintre femei pot avea cel puțin o piatra la rinichi in timpul vietii lor. Primul deceniu de viata nu este imun la apariția unor pietre la rinichi, cu o incidență de vârf între patru și șapte ani. Problema este mai frecventa la adultii tineri, în jurul valorii de 30 sau 40 de ani, în special la caucazieni și nu există nici o diferență între femei și bărbați. Recurenta este cel mai frecvent la adultii tineri, 15% într-un an, 40% în termen de 5 ani și de 50% în termen de 10 ani.

Rnoregim

2 o varianta edit bun cu scris

600g  flacon si conține:
Pneumus Boldus ii 40g
Equisetum arvensis 40g
Melissa officinalis 40g
Opuntia Ficus Indica 40g
Rosmarinus officinalis 20g
Cynodon dactylon 20g
Spergularia Rubra 20g
Lithospermum Officinalis 2Og
Apă distilată:pentru volum

INDICAȚII:
Dizolvarea calculilor renali si biliari calculi din  vezica urinară si căile  urinare, colicile renale și biliare-diverse tipuri de intoxicatii alimentare (medicamente, droguri, alcool, etc). Hipertrofie de prostată și de extindere, guta, artroza.

ACȚIUNE:

Renoregim  conține 8 ingrediente vegetale care au proprietati;

-coleretic,

– antilithic

– antidyspepsic;

– Acest lucru explică acțiunea sa în ceea ce privește rinichiul, ficatul și vezica biliară. Prin urmare, este eficient in detoxifierea tratarea calculilor urinari si biliari. Pietrele sunt dizolvate într-un nisip fin, fără a produce efecte secundare. Ea are același efect, în unele cazuri, si asupra  pietrelor salivare.

– Acesta acționează ca un antispastic. În caz de colici renale și hepatice acest lucru este realizat printr-un efect sedativ afabil, obținute prin doze frecvente de Renoregim.

Preparatul nu are  un efect direct asupra agenților microbiene, cu toate acestea utilizarea sa cu un antibiotic sau în timpul  chimioterapie ca adjuvant se recomandă, datorită acțiunii sale de purificare eficienta asupra ficatului. Acest efect de purificare facilitează eliminarea acidului uric și altor toxine din sânge: aceasta explică eficiența în toate cazurile de artroza si guta.
În atacurile acute de guta, rezultatele sunt aproape întotdeauna imediate și evidente.   Imbunătățiri eficiente si semnificative au fost observate în cazuri de eczemesi acnee,, unele forme de psoriazis, caderea parului, atunci când acestea sunt cauzate de proasta functionare a ficatului.

CONTRAINDICAȚII:

Nu sunt contraindicatii. Acționând asupra funcțiilor fiziologice ca un întreg, folosind balanța naturii reface capacitatea de regenerare a organismului , Renoregim este eficient nu doar în tratamentul tulburărilor listate specifice, dar și în reducerea preventivă a dezechilibrelor din organism, care se află la rădăcina  bolilor.

DOZAJ:

– 2  linguri de supa in jumatate de cana de apa de două sau trei ori pe zi, intre 15 minute si o ora inainte de masa.

Se poate administra și fără apă,dar obligatoriu inainte de masă.

În cazurile mai severe creste dozele cu o treime.
În caz de insuficiență hepatică sau colica renala, 2 linguri de supă diluat în 1/2 pahar de apa la fiecare două sau trei ore, până când durerea dispare.

Durata tratamentului

-De la 15 zile la 1 luna ,pentru pietre mai mici de 10mm

-De la 1 luna la 3luni pentru pietre mai mari de 10mm

-Primele rezultate apar intre a-15 -a si a-20- a zi dupa inceperea tratamentului.

-(dupa 15 -20 zile de tratament se colecteaza urina intr-un vas transparent,se lasa cateva minute sa se decanteze si se vor observa depunerile).Această operațiune trebue repetată cat mai des posibil pentru indentificarea nisipului eliminat,care confirma efectul tratamentului asupra dizolvării pietrelor.Eventual după un tratament de cel puțin 30 de zile efectuati o ecografie care să confirme dispariția sau diminuarea calculului renal .

      Comandati produsul pe – tubio.ro

sau

       tratament.rinichi@yahoo.com

         sau  la tel. 0752 618 678

                            0773 897 659

cropped-untitled.png4 editat scris si conturat

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în copii si pietre la rinichi, imagini pietre la rinichi, pietre, sanatate, tratament litiaza renala BLEMAREN N, tratament natural piatra la rinichi și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s