Scapa de pietrele din rinichi cu tratament naturist, Renoregim


Dizolva piatra si nisipul din rinichi cu Renoregim2 o varianta edit bun cu scris

Renoregim

-Există mai multe tratamente pentru eliminarea pietrelor la rinichi. Stiinta a avansat, apar noi tehnici.

-În prezent, oamenii de știință și experții indică o tendință globală,aceea  că un numărul tot mai mare de oameni au solicitat tratamente si tehnici alternative sau produse naturale.

-Inalta tehnologie aplicată în suplimentele alimentare, de exemplu, ne arată că este posibil tratarea pietrelor la rinichi fără a fi nevoie de interventie medicala.

-Evoluțiile în domeniul științei au avut loc într-un astfel de ritm, rapid,incat ce este considerat încă tratament moderne de către medici romani, este deja în desuetudine în alte țări, din cauza efectelor secundare care pot rezulta.

-Exemplu în acest sens sunt litotripsia (LECO), foarte populare în rândul urologilor, dar care poate provoca probleme ireversibile mai târziu. În Europa, litotripsiea nu se mai foloseste, în principal din cauza riscurilor aparitiei unor efecte secundare, cum ar fi dezvoltarea de diabet zaharat si hipertensiune arteriala. Studii publicate în 2006 (Jurnalul de Urologie, 2006, 175 (5): 1742-7), au arătat că efectul direct mecanic a undelor de șoc pe  rinichi și pancreas, în multe cazuri, duc la dezvoltarea de alte boli.

-O piatră la rinichi, pietre la rinichi, calculi biliari, nefrolitiaza sau calcul urinar, sunt definite prin depozite de săruri minerale aranjate în rinichi sau în orice parte a tractului urinar. Aceasta este descrierea utilizata de aproape toatetextele și cărți care se ocupă cu acest subiect.

-Este cunoscut faptul că omul expulzează prin urina cantități mari  de săruri de calciu, acid uric, oxalat, cistina, și, eventual, alte substanțe, cum ar fi penicilina si diuretice. În anumite condiții urina este saturata cu aceste cristale și prin urmare se formeaza pietre la rinichi.

-Acesta nu este un fenomen rar, până la vârsta de 70 de ani aproximativ 12% dintre barbati si 5% dintre femei pot avea cel puțin o piatra la rinichi in timpul vietii lor. Primul deceniu de viata nu este imun la apariția unor pietre la rinichi, cu o incidență de vârf între patru și șapte ani. Problema este mai frecventa la adultii tineri, în jurul valorii de 30 sau 40 de ani, în special la caucazieni și nu există nici o diferență între femei și bărbați. Recurenta este cel mai frecvent la adultii tineri, 15% într-un an, 40% în termen de 5 ani și de 50% în termen de 10 ani.

Renoregim

2 o varianta edit bun cu scris

un flacon contine 600g de lichid;
Pneumus Boldus -40g  (boldo)
Equisetum arvensis -40g (coada calului,cavalinha)
Melissa officinalis -40g (roinita)
Opuntia Ficus Indica -40g (nopal)
Rosmarinus officinalis- 20g (rosmarinul,alecrim)
Cynodon dactylon -20g ( grama,iarba de bermude)
Spergularia Rubra- 20g (arenaria)
Lithospermum Officinalis- 2Og
Apă distilată:pentru volum

1. Pneumus Boldus (Boldo)Boldo(Pneumus Boldus)

Este un arbust originar din Chile, care este cultivat si in Italia si Africa de Nord (mai ales in Maroc). Boldo poate atinge pana la 5 m inaltime si este verde tot timpul anului. Frunzele sale sunt aspre si casante, verzi- cenusii si emana un miros de camfor atunci cand sunt strivite. Florile cresc grupate in buchetele in varful crengilor si sunt de culoarea galben- pal. fructele( contin excelenti  antioxidanti) sunt mici, negre si lucioase, sunt comestibile si foarte bogate in zaharuri.

Cele mai importante substante chimice din compozitia acestei plante sunt: uleiuri volatile – ascaridol, cineol si camfor, flavonide, antioxidanti, alcaloizi – boldina. Principalele proprietati ale arbustului sunt: antioxidant, antitumoral, vermifug, colagog. In fitoterapie se utilizeaza frunzele si scoarta (din care se extrage boldina). In america Latina frunzele sunt folosite ca si condiment alimentar.

Uz intern:

litiaza biliara, afectiuni hepatice, afectiuni gastrice, afectiuni digestive, sifilis, gonoree, aerofagie, flatulenta, reumatism, guta, icter, raceli, dispepsie, cancer – sub forma de infuzie sau decoct din frunze, tinctura.

 2.Coada calului (equisetum arvense)Coada calului

Planta raspandita din zona de campie pana in cea de munte, de culoare verde deschis.. Are doua tipuri de tulpini: fertile, care apar primavara care dupa ce apar fructele, putrezesc si sunt inlocuite de tulpinile sterile care cresc la inceputul verii.

In scop fitoterapeutic se utilizeaza tulpinile sterile de culoare verde.

Tulpinile sterile se vor recolta din luna iulie pana in septembrie.

Planta contine acizi (salicilic, mailic, oxalic),  equisetonina, flavonoide, nicotina, palustrina, fitosterina, vitamina c, ulei volatil, bioxid de siliciu, gliceride ale acizilor stearic, linoleic si oleic, saruri de potasiu.

Principiile active ale plantei au actiune bronhodilatatoare, antiinflamatoare, antimicrobiana, diuretica, expectorana si actioneaza ca un excelent antiseptic urinar si genital

Uz intern:

tulpini sterile artrite, reumatism, tuse, boli ale rinichilor, ale vezicii urinare, prostata, afectiuni ale inimii, fracturi, hipertensiune arteriala, sangerari, rahitism, ateroscreloza, nevroze, diabet, amnezie, depresii, stare de slabiciune a organismului, boli metabolice, extenuaresub forma de ceai, decoct, bai.

 3.Roinita (melissa officinalis)Roinita

Planta medicinala bienala care creste in soluri cu fertilitate ridicata, mai ales in sud-vestul tarii, dar si in Banat. Tulpinile bogate ale roinitei formeaza tufe inalte. Frunzele sunt lungi si late, cu peri scurti si albi. In scop fitoterapeutic se folosesc frunzele sau planta cu inflorescenta. Florile au culoare alba sau alb galbuie. Mirosul seamana cu cel al lamaiei, iar gustul roinitei este acrisor. Funzele contin ulei volatil, vitamina C, saponine, citronelol, citral, principiu amar, tanin, acid cafeic, acid ursolic, acid oleanoic, stachioza, saruri minerale. Roinita infloreste din luna iunie pana in luna agust. Recoltarea se face in timpul infloririi, din al doilea an.

Planta are actiune spasmolitica, diaforetica, antispastica, antimicrobiana, sedativa, stomahica, laxativa, carminativa, coleretica. Roinita se cultiva la noi in tara atat ca planta medicinala, ornamentala, dar si melifera.

Frunzele de roinita sunt utilizate si in gastronomie, ca si condiment al preparatelor culinare. Uleiul volatil se exploateaza pentru fabricarea parfumurilor.

Uz intern:

frunzele si planta cu inflorescentatulburari digestive, distonii neurovegetative, colici abdominale, meterorism, dischinezii biliare, colite, gripa, diaree, varsaturi in timpul sarcinii, surmenaj intelectual, insomnii, hipertiroidism, astenie, nevralgii, lacune de moemorie, colopatii functionale, epilepsie, boli de plamani, convulsii, indigestii, dismenoree, ameteli, anemie – sub forma de infuzie, tinctura.

 4.Opuntia Ficus Indica(chumbo)

Opuntia ficus-indica sau chumbo aparține genului Opuntia, familia Cactaceae. Planta este originară din Mexic unde este cunoscută și folosită dinaintea descoperirii Americii. Fructul opuntiei poartă numele de chumbo (sau fruct de cactus, smochină chumbo) și este acoperit de o coajă groasă,spinoasă cu pulpa bogată în semințe,are o formă ovală și măsoară de la 5-11cm și are un diametru de 5,5-7cm

În Mexic se folosește atât fructul ca atare cât și bucățile tinere ale întregii plante care se întrebuințează în bucătărie. În Maroc unde este foarte cultivat cactusul se folosește ca furaj, iar fructul în alimentația umană.

Bucățile fragede de opuntia ficus-indica conține 90%apă. Fructul conține 12%zahăr, 6,75% materii nitrogenate și 0,1% acizi organici care dau culoarea galben-portocalie fructelor și care trece în urina celor ce o consumă colorând-o în această culoare.

 5.Rozmarinul (rosmarinus officinalis)

Rozmarinul este o planta lemnoasa, un subarbust cultivat in tara noastra ca planta ornamentala, condimentara si medicinala. Frunzele sunt subtiri si lineare (forma de ace), isi pastreaza culoarea verde si in anotimpul rece. Florile sunt dispuse sub forma de spic si au culoare albastru deschis, alb, roz sau rosie. Fructul este o achena.

In scop fitoterapeutic se utilizeaza frunzele in perioada infloririi, dar si planta cu tulpini si ramuri foliate. rozmarinul infloreste in lunile aprilie sau mai.

Rozmarimul contine ulei volatil, lipide, rezine, saponine, taninuri, acizi fenolici, vitamine, steroli, flavonoizi, principii amare, substante diterpenice si triterpenice.

Planta are proprietati –antiseptice, diuretice, coleretice, antispastice, antidepresive

Uz intern:

dischnezii biliare, anemie, edeme, tuse, astenie, convalescenta, constipatie, lipotimie, depresie, screloza cerebrala, rinita cronica, hipercolesterolemii, impotenta, frigiditate, slabirea memoriei – sub forma de infuzie, decoct

Uz extern:

seboree, alopecie, entorse, luxatii, boli reumatismale, dureri musculare, intepaturi de insecte sub forma de bai locale, comprese.

  6.Cynodo Dactylon

Cynodon dactylon ( Panicum dactylon, Capriola dactylon), de asemenea, cunoscut sub numele de iarba de Bermuda, bermudagrass, dubo, iarba Bahama, iarba diavolului, iarba canapea, doab indian, arugampul, Grama, si iarba volant, este o iarba nativa.

C. dactylon a fost studiat la Universitatea din Allahabad în India și este raportat ca are efecte serice de scădere a glucozei și antidiabetice, antimicrobiene și proprietăți antivirale și a fost sugerat pentru tratamentul infectiilor tractului urinar , prostatei , sifilis , și dizenterie .

Cercetari suplimentare se desfășoară pe C. dactylon implică potențialul său glicemic, care este folosita în tratamentul diabetului zaharat . Aceasta iarba este de o importanță semnificativă în hinduism , datorită valorilor sale medicinale și este utilizat în culturile tradiționale pentru durere de dinți și dizenterie.

 7.Spergularia Ruba

Spergularia rubra,  este o specie de plante din familia roz . Este originara din Europa si Asia, și este prezentă pe alte continente, inclusiv de Nord și America de Sud și Australia,  Acesta crește într-o mare varietate de tipuri de habitate. Este o planta anuala sau perena produce o tulpina subțire, glandulară până la aproximativ 25 de centimetri lungime. Frunzele pot fi dotate cu punctele tari sau tepii.

Frunzele sunt diuretice și lithontripice. Plantă conține o substanță rășinoasă aromată, care este principiul element activ . Este folosita pentru a relaxa peretii musculari la nivelul tubilor urinare și de aceea este utilizat în tratamentul pietrelor la rinichi, cistita acută și cronică

 8.Mijo soare (Lithospermum officinalis)

Plantă erbacee, ajungând la dezvoltarea completă ajunge până la un metru înălțime. În fiecare an, există muguri noi, care se intareasca in timp mai mult pe partea de jos, ajungând la o grosime finala vine la 8 centimetri, în acest domeniu, o dată pierderea îngroșat apare frunze. Frunzele, de obicei, sunt numeroase și sunt distribuite de-a lungul tulpinii. Ei au o formă caracteristică amintește de sulițe din metal vechi.

Compozitie Mijo soare
În compoziția sa sunt substanțe fenolice formate din trei molecule de acid cafeic, rutina, quercetina si mucilagiu. În trecut, a fost folosita pentru a elimina materii străine introduse în ochi, datorită valorii sale mari de coagulare:  odată aplicata pe ochi, umezită, formeaza un film lipicios, care  adera la orice corp străin.
Este de asemenea utilizata pentru a elimina pietrelor la rinichi și a calculilor biliari.
În prezent, folosit ca diuretic, cu rezultate bune în pietre urinare, reumatism și gută.

Aceste 8 plante intra in compozitia Renoregim2 o varianta edit bun cu scris

Renoregim in flacon de 600ml

Indicatii Renoregim

Eliminarea calculilor renali (pietre la rinichi), din rinichi, caile urinare si din vezica urinara, dizolva calculi biliari  trateaza diverse tipuri de intoxicatii alimentare. Hipertrofiea de prostată și de extindere, guta, artroza.

ACȚIUNE:

RRenoregim conține 8 ingrediente vegetale care au proprietati coleretic, antilithic (dizolva piatra din rinichi si bila) și antidyspepsic; acest lucru explică acțiunea sa în ceea ce privește ficatul și vezica biliară. Prin urmare, este eficient in detoxifierea ficatului si tratarea calculilor biliari. Pietrele sunt dizolvate într-un nisip fin, fără a produce efecte secundare.

El are același efect antilithic asupra rinichilor , în unele cazuri, un efect similar a fost observat la pietre salivare.

Acesta acționează ca un antispastic. În caz de colici renale și hepatice acest lucru este realizat printr-un efect sedativ afabil, obținute prin doze frecvente de Renoregim. El nu are nici un efect direct asupra agenților microbiene, cu toate acestea utilizarea sa cu un antibiotic sau în timpul  chimioterapie ca adjuvant se recomandă, datorită acțiunii sale de purificare eficienta asupra ficatului. Acest efect de purificare facilitează eliminarea acidului uric și altor toxine din sânge: aceasta explică eficiența în toate cazurile de artroza si guta.
În atacurile acute de guta, rezultatele sunt aproape întotdeauna imediate și evidente.   Imbunătățiri eficiente si semnificative au fost observate în cazuri de eczemesi acnee, unele forme de psoriazis, caderea parului, atunci când acestea sunt cauzate de proasta functionare a ficatului.

CONTRAINDICAȚII:

Nu este nici una. Acționând asupra funcțiilor fiziologice ca un întreg, folosind balanța naturii,  Renoregim este eficient nu doar în tratamentul tulburărilor listate specifice, dar și în reducerea preventivă a dezechilibrelor din organism, care se află la rădăcina  bolilor.

DOZAJ:

– 2 linguri  in jumatate de cana de apa de două sau trei ori pe zi, intre 15 minute si o ora inainte de masa. În cazurile mai severe creste dozele cu o treime.Se poate administra și fără apă.
În caz de insuficiență hepatică sau colica renala, 2 linguri substanta diluata în 1/2 pahar de apa la fiecare două sau trei ore, până când durerea dispare.

Durată tratament

-De la 15 zile la 1 luna ,pentru pietre mai mici de 10mm

-De la 1 luna la 3luni pentru pietre mai mari de 10mm

-(dupa 15 -20 zile de tratament se colecteaza urina intr-un vas transparent,se lasa cateva minute sa se decanteze si se vor observa depunerile).Această operațiune trebue repetată cat mai des posibil pentru indentificarea nisipului eliminat,care confirma efectul tratamentului asupra dizolvării pietrelor.Eventual după un tratament de cel puțin 30 de zile efectuati o ecografie care să confirme dispariția sau diminuarea calculului renal .

Comanda si costuri

-Pretul tratamentului este de 85 lei+taxe de transport
Se expediaza oriunde in tara prin posta romana (9) sau Fan Curier, Cargus (15 lei -în zona de acoperire).

-Puteti comanda produsul pe – tubio.ro

sau lasa-ti comanda cu datele dvs. de contact  la   tratament.rinichi@yahoo.com

-Comenzile se pot efectua si telefonic la

-Nr. de tel. 0752 618 678

                   0773 897 659

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în copii si pietre la rinichi, imagini pietre la rinichi, pietre, sanatate, tratament litiaza renala BLEMAREN N, tratament natural piatra la rinichi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s