Șansele de vindecare pentru pietre la rinichi, Litholysis, dizolva oxalatii de calciu,Ph alcalin


Cauzele formării pietrelor la rinichi

Pietrele urinare se pot forma din cauza faptului ca exista prea mult sodiu si prea multe proteine in sange, de unde ajung in rinichi, explică un studiu realizat de Societeatea Germană de Urologie din Dusseldorf. Aceste elemente sunt prezente in cartofi prajiti, pizza, cipsuri, burgeri si bauturi răcoritoatre. Prin consumarea  acestor produse se realizează o urină extrem concentrată, ce duce la formarea de calculi urinari.

Deasemenea o predispozitie genetică poate fi un factor important pentru dezvoltarea de pietre la rinichi. În plus, unilateral o dietă cu o proporție mare de proteine ​​de origine animală, precum și o cantitate mare de calciu poate duce la  formarea de pietre la rinichi. Chiar și deshidratarea – adesea în combinație cu transpirație severă – este un motiv pentru apariția de pietre la rinichi. Boli metabolice, cum ar fi guta, favorizează apariția de pietre la rinichi, precum și lipsa de exercițiu sau dezechilibrele hormonale, cum ar fi cele ale glandei paratiroide hiperactive. Infecții ale tractului urinar și, de asemenea osteoporoza pot duce la formarea de calculi renali. Un alt factor de risc îl reprezintă utilizarea pe termen lung de analgezice.

Acestea sunt cauzele principale, dar să vedem posibiliătile de vindecare fara interventie chirugicala sau litotripsie.

Litholysis

Litholysis (dizolvarea calculilor urinari sau renali) este un procedeu folosit adesea de medici pentru eliminarea calculilor de natură oxalică , a celor mixti ( calciu + alte minerale) si a celor de acid uric ,care reprezintă 80% dintre pietrele formate in rinichi.

Acest procedeu constă in alcalinizarea urinei, mai concret Ph-ul urinei celor ce dezvolta astfel de pietre este acid ( sub 5,4), el trebuie adus la (6,2-6,8) pentru calculi de acid uric si intre 6,8 si 7,4 pentru cei de natura oxalică (oxalat de calciu) si mixti.

Un tratament care s-a dovedit foarte eficient in alcalinizarea urinei este ;

BLEMAREN N.

BLEMAREN N reduce aciditatea urinei,cu ajutorul compozitiei sale (acid citric deshidratat, trinatriu citrat si hidrocarbonat de calciu) si poate aduce Ph-ul urinei pană peste  7,4 alcalin.

Urina astfel alcalinizată spală zona unde s-a format piatra sau nisipul si dizolva calculul renal intr-o pulbere fină ,care este apoi eliminată prin urină fară sa afecteze caile urinare.

Acest procedeu se poate folosi si dupa procedura de spargere a pietrelor, pentru eliminarea eventualelor resturi de piatra  din rinichi si caile urinare.

Prospectul pentru BLEMAREN N poate fi citit in intregime aici.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în imagini pietre la rinichi, sanatate, tratament litiaza renala BLEMAREN N și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s