litiaza urinara – calculi renali – elimina piatra si nisipul la rinichi – tratament naturist


Calculii renali se pot dizolva cu un tratament combinat între

BLEMAREN N si  RENOREGIMcropped-untitled.png

Aproape orice canal cavitar ăi orice canal excretor – căi urinare, căi biliare, pancreatice, sau salivare – poate contine nisip sau pietre.

Formarea calculilor urinari

– Atat cercetarile clinice (pe bolnavi), cat si cele experimentale (pe animale de laborator) nu au reusit sa aduca o lumina completa in aceasta problema, intrucat, in aceleasi imprejurari, litiaza nu apare todeauna. Se iau in considerare factorii climatici,  geologici , constitutionali , nutritionali ,metabolici si endocrini.

– Se stie ca urina este o solutie suprasaturata de saruri si substante organice. Unele din substantele pe care le contine, ca acidul uric, urati de calciu, fosfatii si carbonatii sunt foarte putin solubili in apa. De exemplu, 1g de acid uric, constituentul urinar cel mai putin solubil, are nevoie de 25 l de apa pentru a fi dizolvat. Experientele facute  au aratat cum totusi organismul poate reusi ca intr-o cantitate  de 1,2 – 1,5 litri de urina sa mentina dizolvate toate aceste substante.

– Prezenta aciditatii urinare si a unor substante minerale sau organice s-au dovedit a fi responsabile  de aceasta actiune. Astfel solubilitatea acidului uric este favorizata de prezenta fosfatului de sodiu, a ureei, ca si de existenta unei aciditati nu prea mari. Cercetarile au demonstrat ca o crestere a ph-ului de la 5 la 6 dubleaza  solubilitatea acidului uric. Oxalatul de calciu este mentinut solubil de sarurile de magneziu. In absenta lor el precipita (se solidifica se formeaza pietre). Pe  de alta parte, acidul citric produce cu  ionii de calciu, compusi solubili si impiedica formarea oxalatului de calciu.

– Solubilitatea fosfatului de calciu este favorizata de prezenta fosfatului de sodiu, a oxalatului de sodiu, ureei, carbonatului de calciu, vitaminei C si altor acizi organici.

– Un rol important  in mentinerea solubilitatii sau precipitarii sarurilor il are ph-ul urinar. Normal urina are un pH  cuprins intre 5 si 6. Daca urina este prea acida (pH sub 5,5), si aceasta se produce cu un regim bazat preponderent  pe carne, acidul uric si sarurile sale, uratii, precipita si se produce litiaza urica. Daca dimpotriva urina devine prea alcalina ( peste7,5) precipita fosfatii si carbonatii acest fenomen se datoreaza  dietei excesiv vegetariene si in cazul infectiilor aparatului urinar.

– Experientele de laborator au aratat rolul important jucat de pH- ul urinei in mentinere solubilitatii constituentilor urinari.

– Pe langa fructuatiile de pH ale urinei, pentru formarea calculilor renali este necesar,  sa se adauge un mic cristal  sau sedimentele sa fie lasate in repaos cateva ore. Aceste situatii sunt realizate in organism in conditii de staza urinara sau de infectii, cand microbi sau celulele mucoasei descuamate pot constitui nucleul de formare al calculului.

– In consecinta mentinerea urinei intru-un interval de ph de 5,8 -7,3 in paralel cu consumul a cel putin 2l de lichide pe zi si evitarea infectiilor urinare pot prevenii cu succes formarea de nisip sau calculi urinari.

Tratament pentru eliminarea pietrelor si nisipului din rinchi si caile urinare

– Dupa cum am vazut mai sus trebuie indeplinite cateva conditii pentru eliminarea calculilor urnari.

– Astfel mentinerea pH -ului urinei in limitele de 5,8 -7,3 se face cu ajutorul  tratamentului BLEMAREN N.

Eliminarea cristalelor si microbii produsi de  infectia urinara se face cu RENOREGIM.

-Trebuie evitate dietele cu multa carne si trebuie consumat cel putin 2 l de lichide pe zi iar tot odata renuntat la o viata sedentara.

-Aceasta combinatie intre BLEMAREN N si RENOREGIM asigura eliminarea calculilor renali in 90%din cazuri.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în copii si pietre la rinichi, imagini pietre la rinichi, pietre, sanatate, tratament litiaza renala BLEMAREN N, tratament natural piatra la rinichi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s